1. عاطفه اسعدی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , بررسی پتانسیل باکتری های استارتر در کاهش آمینهای بیوژنیک موادغذایی , دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
  2. روح الله صالحی , احمد تقی زاده , فخری شهیدی , ابراهیم اسماعیل زاده , ارزیابی و اندازه گیری میزان بیواتانول استخراج شده از ضایعات خربزه(رقم قصری) , چهارمین کنفرانس ملی و دومین دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکانرونیک , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
  3. روح الله صالحی , احمد تقی زاده , فخری شهیدی , ابراهیم اسماعیل زاده , ارزیابی میزان استخراج بیواتانول از ضایعات طالبی )رقم مگسی نیشابوری( توسط دستگاه استخراج بیواتانول , ارزیابی میزان استخراج بیواتانول از ضایعات طالبی )رقم مگسی نیشابوری( توسط دستگاه استخراج بیواتانول , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
  4. نسترن اکبرزاده , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , الناز میلانی , مروری بر تاثیر اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوبات , غلات ، نان و فرآورده های آردی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
  5. فاطمه ژانداری , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , تخمیر آّب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
  6. فاطمه حامدی شهرکی , محبت محبی , فخری شهیدی , الهام آذرپژوه , اثر عصاره گیری از پوست انار به کمک پروب فراصوت بر ترکیبات فنلی , دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
  7. شکوفه پورابراهیم , فخری شهیدی , هاشم پورآذرنگ , محبت محبی , ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها , دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
  8. شکوفه پورابراهیم , فخری شهیدی , هاشم پورآذرنگ , محبت محبی , بررسی تاثیر هیدروکلوئید ها بر برخی از ویژگی های(حسی) فراورده سنتی حلوا جوزی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  9. فاطمه حامدی شهرکی , محبت محبی , فخری شهیدی , الهام آذرپژوه , استخراج ترکیبات فنلی پوست انار با کمک فراصوت و تا ثیر آن بر میزان ترکیبات فنلی کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  10. فخری شهیدی , تولید فیلم خوراکی ضد میکروبی جهت مهار لیستریا مونوسایتوژنز در گوشت , 03rd National Conference on Food Science and Technology , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  11. نازنین فاطمه رحمتی , فخری شهیدی , کاربرد تکنولوژی فشار بالا در صنایع گوشت , دومین همایش ملی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
  12. زینب ایزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  13. آزاده ظهوری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی , دستاوردهای نوین در علوم غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
  14. منصور سعیدی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , النلز میلانی , فریده طباطبائی یزدی , شناسایی تنوع فلور لاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی 16s rDNA , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  15. منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , احمدرضا بهرامی , محمدرضا نصیری , مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  16. اسماعیل خزائی پول , فخری شهیدی , ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis )، یک افزودنی فراسودمند و مغذی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  17. اسماعیل خزائی پول , فخری شهیدی , بررسی ریزساختار ریزجلبکSpirulina platensis با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Elecron Microscope) , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  18. اسماعیل خزائی پول , فخری شهیدی , بررسی ریزساختار ژل آگار با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  19. اسماعیل خزائی پول , فخری شهیدی , بهنام فیوضی , میزان چربی و پروفایل اسیدهای چرب در ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis) , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  20. اسماعیل خزائی پول , فخری شهیدی , محبت محبی , صفیه خلیلیان , بررسی تغییرات پروفایل بافت پاستیل هویج طی خشک کردن در خشک کن هوای داغ , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  21. فاطمه صادقی , فخری شهیدی , آرش کوچکی , محبت محبی , بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  22. فاطمه صادقی , فخری شهیدی , آرش کوچکی , محبت محبی , بررسی رفتار خشک شدن پاستیل بادام به کمک خشک کن هوای داغ , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  23. محمدرضا عطاردی بیمرغی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  24. محمد خلیلیان موحد , صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی و پیش بینی پارامترهای بافتی پاستیل هویج , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  25. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
  26. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
  27. شهناز افشاریان , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی هویج فرنگی (Daucus carota L) بر اشرشیا کلی , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۲۸
  28. شهناز افشاریان , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کلم برگ قرمز (Brassica oleracea) بر اشرشیا کلی , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۲۸
  29. بهروز علی زاده بهبهانی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا بر Alternaria citri در شرایط آزمایشگاهی , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی مواد غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  30. بهروز علی زاده بهبهانی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی مواد غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  31. مهسا نقاشان , فخری شهیدی , فریده طباطبائی یزدی , الناز میلانی , بررسی اثر بازدارندگی انتروکوکوس جدا شده از پنیر کردی بر Listeria monocytogenes , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  32. رهام جلالوند , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , فریده طباطبائی یزدی , الناز میلانی , بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روش های مبتنی بر کشت و کلاسیک , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  33. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  34. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  35. سارا هدایتی , فخری شهیدی , بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  36. محمد نوشاد , محبت محبی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , پیش بینی محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرایند آبگیری مجدد اسلایس های به خشک شده با استفاده از پیش تیمار فراصوت- اسمز , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  37. محمد نوشاد , محبت محبی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی در طی فرایند خشک کردن به , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  38. پریسا رحیمی دوگاهی , فخری شهیدی , شادی بلوریان , علی محمدی ثانی , بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  39. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , محمد خلیلیان موحد , بررسی شرایط خشک کردن بر برخی ویژگیهای پودر کنسانتره انار تولیدی به روش کف پوشی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  40. پریسا رحیمی دوگاهی , فخری شهیدی , علی محمدی ثانی , شادی بلوریان , بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  41. فاطمه صادقی , فخری شهیدی , آرش کوچکی , محبت محبی , ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  42. محبوبه سرابی جماب , فخری شهیدی , احمد بهرامی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , شناسایی قارچ های مولد آفلاتوکسین در کشمش با استفاده از روش Multiplex PCA , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  43. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , سمیرا براتیان قرقی , بررسی عوامل مختلف بر تولید و پایداری کف کنسانتره انار جهت بهینه سازی شرایط خشک کردن آن به روش کف پوشی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  44. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , بررسی رفتار خشک شدن پاستیل هویج و ضرایب نفوذ موثر آن طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  45. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , اسماعیل خزائی پول , حمیده مقامی کیا , بررسی سینتیک بافت و رنگ پاستیل هویج طی خشک کردن با خشک کن هوای داغ , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  46. حمیده مقامی کیا , صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , علی محمدی ثانی , تأثیر صمغ عربی بر رفتار خشک شدن پاستیل شیر سویا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  47. حمیده مقالی کیا , فخری شهیدی , صفیه خلیلیان , علی محمد ثانی , اثر صمغ عربی و امولسیفایر بر محتوی رطوبت، فعالیت آب و پارامتر های رنگی پاستیل شیر سویا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  48. محمد نوشاد , محبت محبی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , کاربرد سیستم استنتاج تطبیقی فای-عصبی (ANFIS) در پیش بینی میزان از دست دادن آب اسلایس های به در طی فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از فراصوت , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  49. حمیده مقامی کیا , فخری شهیدی , صفیه خلیلیان , علی محمدی ثانی , بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های طبیعی (کنسانتره انگور سفیدو قرمز) در فرمولاسیون پاستیل شیر سویا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  50. بهروز علی زاده بهبهانی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , بررسی میزان اشرشیاکلی در پرتقال حاوی عصاره برگ گیاه حرا (Avicennia marina) , کنگره ملی پژوهشگران ونخبگان ایمنی غذا - از مزرعه تا سفره , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۱/۳۰
  51. لیلا روزبه نصیرائی , فریده طباطبائی یزدی , عبدالرضا وارسته , فخری شهیدی , مجتبی سنکیان , بهزاد علاالدینی , الناز میلانی , بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
  52. الناز میلانی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , حمید بهادر قدوسی , سیدعلیرضا وکیلی , لیلا روزبه نصیرایی , شناسایی مولکولی تنوع زیستی فلورلاکتیکی ایزوله شده از پنیرمحلی کردی در طول دوره رسیدگی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
  53. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه فلور میکروبی، جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا , اولین کنگره ملی شتر , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
  54. معصومه مهربان سنگ آتش , محبت محبی , فخری شهیدی , علی وحیدیان کامیاد , محسن قدس روحانی , بررسی امکان کاربرد روش های شناسایی الگو در طبقه بندی شیر خام , نخستین کنگره ملی گاو شیری، لبنیات و صنایع وابسته , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
  55. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , محمد الهی , بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با استفاد هاز روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه اصلی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  56. معصومه مهربان سنگ آتش , محبت محبی , فخری شهیدی , علی وحیدیان کامیاد , محسن قدس روحانی , مهدی زارعی , بررسی امکان ارزیابی کیفیت شیر خام با استفاده از منطق فازی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  57. الهام انصاری فر , محبت محبی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  58. رویا رضایی , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  59. سیدامیر توکلی لاهیجانی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  60. اکرم آریان فر , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  61. شادی بصیری , رسول کدخدائی , فخری شهیدی , رضا فرهوش , بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  62. شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدائی , بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  63. محبوبه سرابی جماب , فخری شهیدی , احمدرضا بهرامی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , معصومه مهربان سنگ آتش , مرضیه حسینی نژاد , جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
  64. فخری شهیدی , فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
  65. شادی بصیری , رضا فرهوش , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها , همایش ملی انار , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
  66. شادی بصیری , فخری شهیدی , رضا فرهوش , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی , همایش ملی انار , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
  67. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی فرمولاسیون فراورده میوه ای نوین از پوره طالبی(ژل مک) با استفاده ازروش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی(PCA) , نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
  68. علیرضا صادقی , سید علی مرتضوی , احمدرضا بهرامی , فخری شهیدی , مریم مقدم متین , مرتضی خمیری , ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خاصیت ضد روپینسی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از خمیرترش‌ سنّتی ایران , نخستین کنگره ملی پروبیوتیک و پری‌بیوتیک ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۲/۰۱
  69. علیرضا صادقی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , ارزیابی تاثیر شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی بر قوام خمیر ترش حاصل از آرد نان های غالب در ایران , دومین همایش میکروبیولوژی کاربردی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۱/۲۷
  70. احمد احتیاطی , فخری شهیدی , میلاد فتحی , محمد نوشاد , نعیمه عابدینی نجف ابادی , استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات رنگی موز طی خشک کردن هوای داغ با پیش تیمار اسمز- التراسوند , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
  71. رؤیا رضائی , فخری شهیدی , محبت محبی , ارزیابی ویژگی های کیفی پاستیل میوه ای برپایه کدو حلوایی به روش ارزیابی حسی , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
  72. فخری شهیدی , رؤیا رضائی , محبت محبی , پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
  73. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
  74. منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , شهرام بیرقی طوسی , احمد رضا بهرامی , بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن , همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران , تاریخ: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
  75. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , فخری شهیدی , مرتضی خمیری , اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  76. احمد احتیاطی , محبت محبی , فخری شهیدی , کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  77. فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , محسن آهنی , بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  78. علیرضا صادقی , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  79. نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  80. علی اکبر غلامحسین پورکازرونیان , محمدجواد وریدی , محمد الهی , فخری شهیدی , بهینه سازی فرآیند سنتی تولید نبات , نخستین همایش علوم و مهندسی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۳/۰۹
  81. فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , روش های نوین انجماد در صنایع غذایی , همایش سراسری علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۲۲
  82. فخری شهیدی , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی تولید انواع فرآورده های پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  83. مصطفی مظاهری طهرانی , زهره براتیان قرقی , فخری شهیدی , سمیرا یگانه زاد , بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۸/۲۳
  84. مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , الهام زایرزاده , سمیرا یگانه زاد , بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۸/۲۳
  85. هما بقائی , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , تولید نوشیدنی میوه ای از دانه طالبی و بررسی ماندگاری آن طی زمان نگهداری , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۸/۲۳
  86. هما بقائی , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۸/۲۳
  87. فخری شهیدی , علیرضا صادقی , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش , نخستین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۳/۲۲
  88. علیرضا صادقی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی امکان استفاده از آنزیم Termamyl 2-x α-آمیلاز در تولید مالتو دکسترین , نخستین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۳/۲۲
  89. محبّت محبی , محمدرضا اکبرزاده توتونچی , فخری شهیدی , محمدرضا پورشهابی , بررسی امکان کاربرد ماشین بینایی و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی میزان رطوبت میگوی خشک شده , چهارمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۱/۲۵
  90. محبّت محبی , فخری شهیدی , مهتا موسوی , ارزیابی عوامل موثر بر کنتیک خشک کردن میگو , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  91. محبوبه سرابی جماب , فخری شهیدی , برزگر، م , بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  92. محبّت محبی , فخری شهیدی , محمدرضا اکبرزاده توتونچی , بررسی امکان پردازش تصویر در رنگ سنجی میگوی خشک شده , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  93. فخری شهیدی , مرضیه نصیری محلاتی , پوران ابریشم چی , تولید نوشیدنی ماندگار و پالپ منجمد از هندوانه ، طالبی و خربزه , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  94. فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی , فرآوری و نگهداری طالبی به شیوه اسمز – انجماد , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  95. اعظم نیازمند , حمیدبهادر قدوسی , فخری شهیدی , محمد فارسی , بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید , دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۶/۱۶
  96. علیرضا صادقی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات , اولین کنفرانس ملی غذای عملگر ایران , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۴/۲۲
  97. حسن زاده، ا , علیرضا صادقی , فخری شهیدی , چای یک نوشیدنی عملگر , اولین کنفرانس ملی غذای عملگر ایران , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۴/۲۲
  98. فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی , افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه , چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران , تاریخ: ۱۳۸۴/۰۶/۱۶
  99. فخری شهیدی , محبّت محبی , کنترل قهوه ای شدن در قارچ های خوراکی , اولین گردهمایی برنامه ریزی و ساماندهی تولید و عرضه قارچهای خوراکی ایران , تاریخ: ۱۳۸۱/۰۶/۱۷
  100. فخری شهیدی , مسعود شفافی زنوزیان , مواد غذایی جهت نیروهای نظامی در شرایط بحرانی , سمینار طب رزمی , تاریخ: ۱۳۸۱/۰۳/۰۱
  101. فخری شهیدی , محبّت محبی , ضرورت اجرا و بكار گيري سيستم haccp در صنايع فراوري مواد غذايي دريايي , اولين همايش غذا و تغديه در استان بوشهر , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۸/۲۲
  102. فخری شهیدی , محبّت محبی , بهبود خصوصیات عمل کنندگی در انواع جدید تخم مرغ و نقش آن در سلامت انسان , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۸/۲۲
  103. فخری شهیدی , مهتا موسوي , ارزيابي ويژگيهاي شيميايي و حسي گوجه فرنگي با مصرف تازه خوري , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
  104. فخری شهیدی , محبت محبی , اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
  105. مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
  106. فخری شهیدی , محبّت محبی , بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
  107. مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
  108. فخری شهیدی , ارزیابی نقش ضد باکتریائی باکتریهای اسید لاکتیک در کنترل رشد Listeria monocytogenes , پنجمین کنگره تغذیه ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۸/۲۲
  109. فخری شهیدی , علی معتمدزادگان , بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی , اولین کنفرانس بین المللی مدیریت کیفیت , تاریخ: ۱۳۷۷/۰۸/۲۲
  110. فخری شهیدی , آلودگیهای میکروبی در صنایع کمپوت و کنسرو , آموزشی آلودگیهای میکروبی در صنایع کمپوت و کنسرو , تاریخ: ۱۳۷۶/۰۸/۲۲
  111. فخری شهیدی , بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن , سمینار بررسی مسائل کشمکش و بهبود کیفیت آن , تاریخ: ۱۳۷۶/۰۳/۰۱
  112. فخری شهیدی , علی معتمدزادگان , آلودگی مواد غذایی به آفلاتوکسین، راههای پیشگیری و سالم سازی آن , سمینار بررسی مسائل پسته در کرمان , تاریخ: ۱۳۷۵/۰۸/۲۲
  113. فخری شهیدی , بررسی تاثیر عسل و پکتیناز در شفاف سازی آب سیب , سمینار صادرات اقتصاد بدون نفت , تاریخ: ۱۳۷۵/۰۷/۰۲
  114. فخری شهیدی , فریده طباطبایی یزدی , بررسی وضعیت صنایع تبدیلی تکمیلی در سبزوار و امکان توسعه آنها , سمینار بررسی توانمندیها و توسعه سبزوار , تاریخ: ۱۳۷۵/۰۶/۰۲
  115. فخری شهیدی , کوشان نایب زاده , بهینه سازی تولید فرآورده های سیب زمینی , سمینار صنایع تبدیلی وتوسعه صادرات , تاریخ: ۱۳۷۵/۰۳/۲۲
  116. فخری شهیدی , آلودگی های باکتریایی گوشت گوساله خام و کنترل بیولوژیکی آنها , هفتمین کنگره صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۴/۰۸/۱۵
  117. فخری شهیدی , بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک , ششمین کنگره صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۲/۰۸/۲۲
  118. فخری شهیدی , رساندن پنیر و تسریع آن در پنیرسازی , پنجمین کنگره صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۱/۰۳/۰۱